Alte știri

(foto) Pavel Filip s-a lansat oficial în campania electorală în circumscripția 20, Strășeni! Care este planul principal al acestuia?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierul Pavel Filip s-a lansat oficial vineri, 25 ianuarie, în campania electorală în circumscripția 20 – Strășeni, care include și localități din raionul Orhei.

În cadrul evenimentului de lansare, Pavel Filip a prezentat un amplu plan de dezvoltare a localităților în următorii patru ani,  cu denumirea generică „DACIA”, transmite dinstraseni.md

DACIA este pentru mine o noțiune importantă, care înseamnă rădăcini, identitate, valori naționale, asta mai înseamnă că avem câteva priorități: Drumuri, apeduct, canalizare, investiții. Toate acestea pentru ca oamenii să rămână ACASĂ. Vreau să aducem în circumscripția Strășeni dezvoltare economică, bunăstare pentru oameni. Vreau să facem din această regiune un centru industrial, cu drumuri bune, acces la apă și canalizare, localități iluminate, investiții, locuri de muncă, astfel încât oamenii să rămână acasă”, a spus prim-ministrul Pavel Filip.

Evenimentul de lansare are loc la Colegiul de Inginerie din Strășeni, în prezența primarilor, dar și a locuitorilor din raion.

loading...

Comments are closed.