Alte știri

(foto) Pavel Grigorciuc recidivează! „Păcat că nu sunt la ședința Parlamentului, știu cum să-l „sting” pe Sergiu Sîrbu”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Extremistul Pavel Grigorciuc recidivează. L-a amenințat din nou pe deputatul Sergiu Sîrbu, de data aceasta, prin intermediul comentariilor pe rețelele sociale. Acesta a spus că știe foarte bine cum să-l „stingă” pe deputat și abia așteaptă ca să fie schimbat procurorul general.

Pe pagina de Facebook a emisiunii „Politica” cu Natalia Morari, era transmisă ședința Parlamentului din data de 9 iulie. Pavel Grigorciuc, care apare ca fan activ al emisiunii, a scris că îi pare foarte rău că nu se află la momentul de față în sala de ședințe a Parlamentului, pentru că știe foarte bine cum să-l „stingă” pe deputatul Sergiu Sîrbu, făcând aluzie la loviturile pe care i le-a aplicat în fața unui local din capitală. În același comentariu, Grigorciuc scrie că abia așteaptă ca să fie schimbat procurorul general, Eduard Harunjen.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Amintim că la data de 21 martie, deputatul Sergiu Sîrbu a fost atacat în fața unui local din centrul capitalei, de către membrul organizației extremiste ANTIFA, Pavel Grigorciuc. În urma loviturii primite, legiuitorul a suferit o comoție cerebrală, fiind internat în spital. La data de 17 iunie, Grigorciuc l-a luat la înjurat pe deputatul Sergiu Sîrbu, chiar în clădirea judecătoriei. În urma acelei ședințe, judecătoria a stabilit că Grigorciuc urmează să petreacă următoarele 30 de zile sub arest la domiciliu.

loading...

Comments are closed.