(foto) Pavel Grigorciuc recidivează! “Păcat că nu sunt la ședința Parlamentului, știu cum să-l “sting” pe Sergiu Sîrbu”

Pavel Grigorciuc a fost reținut de poliție pentru 72 de ore, pavel grigorciuc l-a atactat pe sergiu sirbu, jurist dm sirbu, antifa grigorciuc petrenco, 

Extremistul Pavel Grigorciuc recidivează. L-a amenințat din nou pe deputatul Sergiu Sîrbu, de data aceasta, prin intermediul comentariilor pe rețelele sociale. Acesta a spus că știe foarte bine cum să-l “stingă” pe deputat și abia așteaptă ca să fie schimbat procurorul general.

Pe pagina de Facebook a emisiunii “Politica” cu Natalia Morari, era transmisă ședința Parlamentului din data de 9 iulie. Pavel Grigorciuc, care apare ca fan activ al emisiunii, a scris că îi pare foarte rău că nu se află la momentul de față în sala de ședințe a Parlamentului, pentru că știe foarte bine cum să-l “stingă” pe deputatul Sergiu Sîrbu, făcând aluzie la loviturile pe care i le-a aplicat în fața unui local din capitală. În același comentariu, Grigorciuc scrie că abia așteaptă ca să fie schimbat procurorul general, Eduard Harunjen.

Amintim că la data de 21 martie, deputatul Sergiu Sîrbu a fost atacat în fața unui local din centrul capitalei, de către membrul organizației extremiste ANTIFA, Pavel Grigorciuc. În urma loviturii primite, legiuitorul a suferit o comoție cerebrală, fiind internat în spital. La data de 17 iunie, Grigorciuc l-a luat la înjurat pe deputatul Sergiu Sîrbu, chiar în clădirea judecătoriei. În urma acelei ședințe, judecătoria a stabilit că Grigorciuc urmează să petreacă următoarele 30 de zile sub arest la domiciliu.

Total
0
Shares
Total
0
Share