(foto) Peste 150 de case în raionul Dondușeni au rămas fără acoperiș din cauza ploii. Nici o reacție de la Guvern

ploi puternice, ploi donduseni, irina lozovan, guvernul republicii moldova, otaci bloc de locuit, maia sandu. andrei nastase vicepremier, sandu si nastase bucuresti

Natura a făcut ieri prăpăd în raioanele de nord a țării. Unul din cele mai afectate raioane a fost Dondușeni. Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, din partea fracțiunii PSRM, Irina Lozovan, a publicat pe pagina sa de Facebook, mai multe poze cu daunele pe care le-a făcut ploile și vânturile ieri, în localitatea Dondușeni, raionul Dondușeni.

Conform datelor publicate de deputatul socialist, peste 150 de acoperișuri a caselor din localitate au fost distruse. Natura nu a iertat nici roada. Porumbul, floarea soarelui și alte culturi au fost total distruse de grindina căzută în proporții deosebit de mari.

Deși problema este una foarte gravă, iar mii de oameni au rămas fără acoperiș asupra capului și roadă, nu există nici o reacție din partea Guvernului. Din păcate noul Executiv nu a chemat nici o ședință extraordinară pentru a lua măsuri ce ține de rezolvarea urgentă a problemelor acesto oameni. De menționat este faptul că precedenta Guvernare, obișnuia chiar și la miezul nopții să convoace ședințe extraordinare în cazul unor cataclisme.

De notat faptul că și la tragedia din orășelul Otaci, unde s-a prăbușit un bloc de locuit, prim-ministrul Maia Sandu a ajuns la o săptămână distanță. Maia Sandu, alături de Andrei Năstase se află acum la București.

Total
0
Shares
Total
0
Share