(Foto) Peste 30 de autobuze moderne, cu aer condiţionat, vor fi puse în circulaţie în Chişinău în 2019

guvernul filip, 31 de autobuze cu aer condiţionat şi camere video la bord vor fi puse în circulaţie în Chişinău, ruslan codreanu primaria capitalei, vlad plahotniuc pdm, partidul democrat alegeri 2019, 

Transportul public din Capitală, în condiţii mai bune şi mai civilizate. Până la sfârşitul anului, pe traseele din Chişinău vor apărea 31 de autobuze noi, a anunţat primarul interimar al Chișinăului. Ruslan Codreanu a declarat că licitaţiile au fost câştigate de un agent economic din România, care a mai vândut autobuze societăţilor de transport public din mai multe oraşe mari, cum ar fi Iaşi, Sibiu şi Constanţa.

“400 de mii de oameni care circulă zilnic cu transportul public merită să circule în confort şi siguranţă. Nu cu autobuze care au peste un milion de km făcuţi”, a declarat Ruslan Codreanu, primarul interimar al Capitalei.
 
Autobuzele vor fi dotate cu aer condiţionat şi camere video la bord. Vehiculele vor avea podea lăsată, pentru accesul facil al persoanelor în scaune cu rotile sau al cărucioarelor de copii.
 
Pentru înnoirea parcului de autobuze, au fost alocate 81 de milioane de lei din bugetul primăriei. Cele mai noi autobuze care circulă pe străzile din Chişinău au fost cumpărate acum 13 ani.
Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share