Externe

(Foto) Petrecere de neuitat? O femeia i-a făcut sex oral unui bărbat în văzul tuturor!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Se pare că britanicii duc distracţia şi petrecerile la un nivel „nebun”, iar party-urile sălbatice organizate pe vapor au devenit foarte populare în rândul lor. Unul dintre cele mai recente „acte de nebunie” a fost făcut de o tânără care a performat un sex oral unui tânăr în cadrul unui joc.

Sute de britanici au luat cu asalt staţiunile şi s-au bucurat pe petreceri topless şi nu numai.

De-a lungul verii, mai multe fotografii cu scene deocheate au devenit populare pe internet după ce britanicii au luat cu asalt staţiunile turistice Magaluf şi Majorca, relatează gandul.info

Una dintre cele mai populare destinaţii din aceasta vară este Ayia Napa, din Cipru, mai ales în rândul celor care vor să ducă distracţia la cote maxime.

Se pare că Ayia Napa a început să devină cunoscută publicului larg încă din 1990, iar de atunci a câştigat reputaţia de destinaţie turistică sălbatică.

Website-ul Real Girls Gone Bad a angajat o echipă de cameramani care să suprindă momentele de dezmăţ care au loc în cadrul petrecerilor de pe vase.Aceştia capturează momentele şi le postează în mediul online.

Unul dintre cameramanii angajaţi de de acest site, cunoscut doar sub numele de Daniel, a mărturisit că a fost martorul petrecerilor sălbatice care au avut loc acolo.

Anul ăsta lucrurile au fost foarte agitate, mai ales la începutul sezonului, dar l-a începutul lui august s-au mai calmat. Totuşi, anul acesta, lucrurile au fost mai liniştite decât de obicei, dar la câteva petreceri pe vase am văzut femei făcând twerk dezbrăcate şi pe o tipă făcându-i sex oral unui tip în cadrul unui joc”, a mărturisit bărbatul.

Potrivit acestuia, se pare că cei de la Real Girls Gone Bad vor să parcurgă toată Europa în căutarea celor mai sălbatice petreceri din cluburile de noapte iar 2019 a fost un an foarte „fructuos” din acest punct de vedere.

loading...

Comments are closed.