Politic

(foto) Plahotniuc: Am avut o nouă întâlnire productivă cu Ambasadorul UE în Moldova, Peter Michalko

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a avut azi o nouă întâlnire la sediul PDM cu Ambasadorul UE în Republica Moldova, Peter Michalko. Cei doi au trecut în agendă mai multe subiecte ce țin de actualitatea politică de la Chișinău.

„Printre subiectele discuției noastre de azi s-au numărat prioritățile PDM în ceea ce privește viitoarele reforme, evoluțiile înregistrate în problematica transnistreană, dar și teme politice. Referitor la alegerile anticipate din Chișinău, am vorbit despre necesitatea desemnării și susținerii unui candidat comun al forțelor pro-europene, pentru a asiguraCapitalei o administrație modernă și performantă”, spune Plahotniuc.

Menținăm că în curând călătorii și comercianții care utilizează trecerea frontierei dintre Ucraina și Republica Moldova vor întâmpina cozi scurte și un timp mai redus de așteptare datorită unui nou proiect finanțat de Uniunea Europeană.

Telegraph.md amintește că Peter Michalko și-a început mandatul de diplomat european în Republica Moldova în septembrie 2017. El a luat locul lui Pirkka Tapiola, care a plecat ambasador în Tailanda.

loading...

Comments are closed.