Politic

(Foto) Plahotniuc, la Micleușeni: Am găsit aici un exemplu clar despre ceea ce înseamnă Programul „Drumuri Bune pentru Moldova”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, împreună cu Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, și primarul satului, Ion Dima, au inaugurat drumul noul construit localitatea Micleușeni, raionul Strășeni. Oamenii din sat s-au arătat foarte mulțumiți de calitatea lucrărilor și l-au primit pe liderul PDM cu plăcinte clade și vin roșu.

„În Micleușeni, raionul Strășeni, am găsit un exemplu clar despre ceea ce înseamnă Programul #Drumuri_Bune_pentru_Moldova. Străzile reparate, moderne sunt semnul cel mai evident că țara noastră merge pe drumul cel bun. Acest program e un succes și va continua în anii care vin”, a scris Plahotniuc pe Facebook.

Sătenii au spus că sunt bucuroși că în sfârșit vor avea și ei un drum european. „Vreau să aduc sincere mulţumiri domnului Plahotniuc. Noi ne simţim de astăzi păşim primul pas în Europa”, a spus o femeie. Iar primarul satului a declarat că până în prezent drumul nu era asfaltat, iar Primaria era nevoită să-l repare după fiecare ploaie.

Amintim că Programul „Drumuri Bune Pentru Moldova” a fost lansat de liderul PDM la începulul acestui an și prevede repararea sau construcția a 1 200 km de drum în satele din țara noastră. La ziua de azi, în jur de 70% din acest proiect a fost deja materializat, s-a muncit foarte mult, iar lucrările continuă, a spus Chiril Gaburici. Valoarea totală a investițiilor este de 1,6 miliarde de lei.

Vedeți mai jos poze de la Micleușeni.

loading...

Comments are closed.