Social

(foto) Poliția de frontieră a reținut un tânăr din Cahul. Ce făcea acesta pe malul Prutului?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliţiștii de frontieră din satul Brânza, raionul Cahul, au reținut în această dimineață un locuitor al satului Slobozia-Mare, a aceluiași raion, care a neglijat regulile de aflare în zona de frontieră şi a sfidat legislaţia naţională, privind restricția pentru orice tip de pescuit pe lacul Beleu, aflat sub protecția rezervaţiei de stat ”Prutul de Jos”, anunță Poliția de Frontieră.

Patrula polițiștilor de frontieră a observat cum o persoană aruncă niște plase în apele lacului Beleu. În cadrul documentării cazului și identificării faptului încălcării, asupra tânărului, în vârstă de 27 de ani, au fost depistate șase plase de diferite dimensiuni, însumând o lungime totală de 300 de metri.

La momentul reținerii, făptașul reușise să se pricopsească cu 63 de kg de pește, pe care intenționa să-l comercializeze. Mai mult, tânărul a fost depistat pentru a două oară la pescuit în apele lacului, pe parcursul lunii curente.

Pentru încălcarea regimului zonei de frontieră, persoana a fost sancționată cu o amendă în mărime de 12 unități convenționale (600 de lei), fiindu-i confiscate toate ustensilele.

 

loading...

Comments are closed.