(foto) Polițiștii au ajutat un băiețel de 5 ani rătăcit la protestul de ieri să-și găsească tatăl

copil pierdut la protest, proteste chisinau, copii la proteste, politia la proteste, proteste nastase, platforma da proteste, maia sandu proteste
 

La protestul de pe 1 iulie din Piața Marii Adunări Naționale, printre mulțimea venită s-a pierdut un băiețel de 5 ani.  Acesta, a fost observat de către Serviciul ”Dialog”, care asigurau ordinea publică în centrul capitalei.

Polițiștii au identificat tatăl copilului și a făcut ca familia să se reunească în scurt timp. Poliția ndeamnă părinţii să-și supravegheze copiii, astfel, să nu fie admise cazuri similare.

Serviciul “Dialog” al Inspectoratului General al Poliției a fost la datorie pe parcursul desfășurării protestului din Piața Marii Adunări Naționale, asigurînd la cel mai înalt nivel o comunicare eficientă între cetățeni și forțele de ordine, fiind mereu receptivi la solicitările apărute.

Polițiștii angajați în acest serviciu au arătat că sunt în orice clipă gata să ofere o mână de ajutor cetățenilor. Ajutând cu apă, măsurarea tensiunii dar și informații utile pentru protestatari. Serviciul “Dialog” a oferit mai multe informații la 2 centre de prevenție, în cadrul căruia s-a rulat și un spot video care includea recomandări de comportament în timpul protestelor, care garantează siguranța participanților la protest.

Inspectoratul General al Poliției mulțumește oamenilor prezenți la miting pentru faptul că au protestat pașnic, respectând toate recomandările Poliției Naționale.

Total
0
Shares
Total
0
Share