Social

FOTO // Polițiștii au confiscat peste 100 de sticle de băuturi alcoolice cu semne dubioase de falsificare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Peste 100 de sticle cu băuturi alcoolice cu semne dubioase de falsificare, au fost confiscate de polițiștii din Bălți în cadrul operațiunii speciale „CASCADA”.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

La 17 februarie, la ieșirea din mun. Bălți, polițiștii au stopat un automobilul de marca Dacia Logan la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 46 de ani, originar din mun. Bălți.

Ca urmare a verificării automobilului, polițiștii au depistat în portbagaj mai multe cutii cu sticle de divin în asortiment, în valoare totală de 9 900 de lei.

La solicitarea polițiștilor, șoferul nu a putut prezenta careva acte care ar demonstra dovada provenienței mărfii. Potrivit bărbatului, băuturile alcoolice urmau să fie comercializate pe teritoriul mun. Bălți.

Băuturile alcoolice au fost confiscate, fiind expediate mostre pentru a se efectua expertiza specializată și în funcție de rezultatul acesteia bărbatul urmează a fi tras la răspundere conform legislației în vigoare.

Poliţia vă recomandă să cumpăraţi băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea, sau chiar viața.

loading...

Comments are closed.