(Foto) Poșta Moldovei a renovat un nou sediu în satul Sculeni din raionul Ungheni

Poșta Moldovei a renovat un nou sediu în satul Sculeni din raionul Ungheni, guvernul filip, partidul democrat, pdm fapte nu vorbe 

Din 24 ianuarie, Poșta Moldovei a deschis larg ușile unui nou oficiu poștal MD-3644 în satul Sculeni, raionul Ungheni. Clienții din 3 localități: Sculeni, Blindești și Floreni pot beneficia acum de servicii poștale de calitate, dar și de un oficiu poștal confortabil, în care așteptarea e mai plăcută.

Directorul General al întreprinderii, Serghei Nastas, a început discursul prin a menționa importanța oficiilor poștale instalate de tip nou. „Am luat decizia să nu reparăm ceea ce este vechi, fiindcă este foarte costisitor. De aceea, am introdus acest proiect care se bucură de succes. Acest tip de oficii poștale nu necesită mentenanță, ceea ce le face accesibile și confortabile atât pentru angajați cât și pentru clienți. Aduc mulțumiri administrației publice locale și vă doresc succese!”.

Managerul a spus și despre necesitatea renovării tuturor oficiilor poștale din țară. „Au rămas maxim 400 de oficii poștale din toată țara pentru a fi renovate. Avem mult de lucru, dar acest fapt ne încurajează”.

Noul oficiu al Î.S. „Poșta Moldovei” a fost dotat cu echipament de calcul modern, astfel fiind asigurate toate condițiile necesare nu doar pentru desfășurarea activității angajaților, dar și pentru comoditatea clienților.

Cei mai bucuroși, au fost desigur primii beneficiari ai noului oficiu, și anume echipa care va activa în noul OP. „Activez de 34 de ani în oficiul poștal. Sunt bucuroasă și mulțumită!”, a spus șefa oficiului poștal, Margarita Cuzmina.

Pentru a crea acces ușor la serviciile Poștei Moldovei, instituția continuă intensiv proiectul de extindere națională, fiind tot mai aproape de locuitorii țării. În noul oficiu MD-3644, echipa Poșta Moldovei este mereu la dispoziția clienților pentru a efectua încasări, a elibera mijloace bănești, dar și pentru a cumpăra efecte poștale, publicații periodice, etc.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share