(Foto) Premierul Filip, la Anenii Noi: Am împărțit cu locuitorii bucuria deschiderii podului peste râul Bâc

Tradițional și în această vineri Pavel Filip însoțit de echipa de miniștri s-au deplasat într-un raion din Moldova pentru a identifica problemele oamenilor la nivel local și a găsi soluții. Astăzi echipa guvernamentală s-a deplasat la Anenii Noi, unde a fost întîlnită de președintele raionului Sergiu Rapcea și consilierii locali.

“Începem dimineața cu vești bune. Am împărțit cu locuitorii din Anenii Noi bucuria deschiderii podului peste râul Bâc. Acest pod va asigura accesul spre centrul raional Anenii Noi pentru oamenii din 12 localități. #grijapentruoameni”, a scris Pavel Filip pe Facebook.

Pe parcursul zilei, echipa premierului va avea mai multe întîlniri cu adutoritățile publice locale, cu mediul de afaceri și colectivele de medici, profesori, fermieri și alte categorii sociale.

Vedeți mai jos câteva poze cu podul renovat care leagă malurile Bâcului în Anenii Noi.

Premierul Filip, la Anenii Noi, Am împărțit cu locuitorii bucuria deschiderii podului peste râul Bâc, grija pentru oameni, pdm, partidul democrat, vlad plahotniuc, andrian candu, alegeri 2019, alegeri corecte, votul mixt 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share