Alte știri

FOTO // Președintele țării împreună cu familia, alături de chișinăuieni la Marea Curățenie

Pinterest LinkedIn Tumblr
Președintele Igor Dodon împreună cu familia sa, alături de primarul general, Ion Ceban, mai mulți locuitori ai capitalei și agenți economici, au participat astăzi la curățarea teritoriului de lângă Biserica Veche de Lemn “Adormirea Maicii Domnului” din Chișinău.  Acțiunea se desfășoară în cadrul campaniei de salubrizare de toamnă “Marea Curățenie”, lansată de primăria capitalei, transmite Telegraph.md
„În pofida timpului posomorât de afară, toți au o dispoziție bună – în aer liber și lucrul sporește mai bine! Mă bucur că au venit mulți tineri. Înseamnă că ei nu sînt indiferenți cum va arăta orașul nostru pe viitor.
Împreună cu primarul general am convenit să reabilităm, anul viitor, parcul de la porțile orașului cunoscut ca ,,vosimiorca”, a scris Igor Dodon într-o postare pe pagina sa de facebook.
Potrivit președintelui, renovarea acestui parc necesită investiții de minim 20 de milioane de lei care vor fi utilizați pentru amenajarea pistelor de alergat, piste pentru bicicliști, iluminat, mobilier, dar și alte zone pentru relaxarea chișinăuienilor.
„Împreună putem face orașul mai curat și frumos, un oraș în care vrei să trăiești!”, a conchis președintele țării.
Amintim că ziua de sâmbătă, 3 octombrie, a fost anunțată acțiunea „Marea curățenie”, care prevede salubrizarea parcurilor, a zonelor verzi și a anumitor teritorii din sectoarele capitalei, la care participă toți angajații Primăriei, ai subdiviziunilor, preturilor, întreprinderilor municipale.

Citește și: În următoarele zile se aşteaptă vreme caldă şi însorită

loading...

Comments are closed.