(Foto) Primăria a prezentat tehnica nouă din Japonia, pentru Regia locativ-comunală din Chișinău

Primăria Chișinău a prezentat tehnica pentru Regia locativ-comunală și amenajare, ruslan codreanu, guvernul filip, pentru moldova pdm, plahotniuc, 

Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a inspectat astăzi parcul auto al Regiei Locativ-comunale și amenajare, unde recent a fost achiziționat un lot de tehnică specializată pentru efectu21area lucrărilor de salubrizare și deszăpezire.

Lotul de tehnică include 5 mini-tractoare de producție japoneză, dotate cu lamă, perie rotativă și sărăriță pentru împrăștierea materialului antiderapant. Autospecialele sunt prevăzute pentru salubrizarea trotuarelor și a curților de blocuri în perioada caldă, cât și pentru deszăpezire în perioada de iarnă. Mini-tractoarele sunt repartizate întreprinderilor municipale pentru servicii locative din cele cinci sectoare ale capitalei.

Ruslan Codreanu a apreciat noua achiziție de tehnică, care este multifuncțională și ușor manevrabilă pe spații restrânse. „Aceste autospeciale vor reduce perioada de intervenție a serviciilor municipale, iar în rezultat vom oferi servicii calitate cetățenilor”, a specificat edilul al capitalei.

Lotul de tehnică achiziționat de către Regia Locativ-comunală costă 2,9 milioane lei, surse prevăzute în bugetul municipal pentru anul 2018.

Menționăm că în a doua jumătate a anului curent, municipalitatea a achiziționat mai multe unități de tehnică specializată pentru regiile de întreținere a orașului: 5 aspiratoare de frunze dotate cu remorcă (Regia locativ-comunală); 4 tractoare cu remorcă de producție belorusă, două utilaje pentru tocarea crengilor și despicarea trunchiurilor de copaci (Asociația de gospodărire a spațiilor verzi); 12 autospeciale de producție belorusă pentru evacuarea deșeurilor menajere (Regia „Autosalubritate”).

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share