Social

(Foto) Primăria Costești a instalat limitatoare de viteză în preajma grădiniței. În timpul nopții acestea a fost scoase!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Denivelările instalate pe drumul din preajma unei grădinițe, cu 5 zile în urmă de Primăria satului Costești, raionul Ialoveni, au fost vandalizate.

În noaptea din 23 spre 24 septembrie 2018, denivelările instalate în zona ”Gîrlea” din preajma Grădiniței ”Scufița Roșie” și Gimnaziul ”Costești” au fost scoase și aruncate la cîțiva metri de persoane necunoscute, a scris pe Facebook Primăria Costești.

Administrația publică locală a preluat componentele denivelărilor și urmează a apela la specialiști pentru a fi instalate din nou, între timp a fost sesizată poliția pentru a identifica făptașii.

„Solicităm public să fie aplicată cea mai aspră pedeapsă pentru a preveni astfel de infracțiuni. Totodată solicităm ajutorul cetățenilor în a depista infractorii, astfel dacă cunoașteți detalii, ați fost martor sau dețineți informații despre acest caz să ne informați sub protecția anonimatului la 069836602 sau primcostesti@yahoo.com sau să ne scrieți pe pagina de facebook Primăria Costești”, se arată în comunicatul publicat.

Primăria informează că denivelările au fost procurate și instalate din banii publici și au costat 40 000 lei.

Primăria Coștești a instalat limitatoare de viteză în fața grădiniței, În timpul nopții acestea a fost scoase, natalia petrea, partidul democrat, raionul ialoveni, guvernul filip

loading...

Comments are closed.