Actual

FOTO // Primele imagini cu delegația Republicii Moldova condusă de Igor Dodon în Turcia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful Statului, Igor Dodon, conduce o delegație a Republicii Moldova în Turcia. Pe pagina oficială de Facebook a Președintelui au fost plasate primele imagini foto cu delegația țării noastre care a mers la cel mai important monument al turcilor.

„În cadrul vizitei oficiale în Republica Turcia, împreună cu membrii delegației moldovenești, am mers la Mausoleul lui Mustafa Kemal Ataturk, edificat în cinstea primului președinte al Turciei.

Mausoleul Kemal Mustafa Atatürk este un loc extrem de important pentru conducerea statului și deosebit de iubit și respectat de poporul turc care îl venerează pe întemeietorul Republicii Turcia. În fiecare an, Președintele Turciei celebrează aici Ziua Națională a țării sale.

Am depus o coroană de flori și am semnat în Cartea de Onoare a muzeului. Am menționat faptul că, cu profund respect, comemorăm fondatorul Republicii Turcia – Mustafa Kemal Ataturk, care a fost unul dintre cei mai proeminenți lideri din toată istoria Turciei și a avut un impact extraordinar asupra democratizării țării sale.”, se spune în mesajul Președintelui Dodon.

loading...

Comments are closed.