FOTO // Primele imagini de la Orhei, unde doi frați au fost omorâți, iar casa în care locuiau, incendiată

 

Primele imagini de la Orhei unde doi frați în vârstă de 52 și 58 de ani, au murit pe patul de spital, după ce ar fi fost bătuți, iar mai apoi le-ar fi fost incendiată casa în care aceștia locuiau. Suspecții, doi tineri de 16 și 20 de ani, și-au recunoscut vina integral și au fost reținuți, relatează TV8.md

Nenorocirea s-a produs în această noapte, 10 martie. Un bărbat a sunat la Serviciul 112, în jurul orei 04:00, care a anunțat despre incendiu. Cei doi au fost identificați ca proprietarii casei.

Medicii legiști urmează să stabilească cauza exactă a decesului. În rezultatul măsurilor speciale de investigații, polițiștii au stabilit doi suspecți pe cazul dat.

Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri în vârstă de 20 și 16 ani care urmează a fi reținuți pentru 72 de ore și, respectiv 24 de ore. În cadrul audierilor, tinerii și-au recunoscut în totalitate vinovăția în cele săvârșite. Pe cazul dat a fost pornită cauză penală.

Citește și: Un moldovean dat în căutare internațională a fost reținut în Federația Rusă și extrădat în Republica Moldova

Total
0
Shares
Total
0
Share