Social

(foto) Procurora vedetă de pe „Odnoklassniki” Elena Neaga s-a ales cu o nouă funcție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procurorul Elena Neaga, care a ieșit în evidență acum câțiva ani opinia publică cu zeci de poze care etalau luxul în care trăiește, a fost mandatată să se ocupe de instruirea colegilor săi. Printr-o decizie a Consiliului Superior al Procurorilor, aceasta a fost numită membru al Comisiei permanente pentru instruire, o structură nou creată în cadrul Procuraturii Generale.

Potrivit deciziei, scopul creării acestei comisii este „Perfecţionarea continuă a cunoştinţelor şi abilităţilor profesionale; consolidarea integrităţii şi responsabilităţii Procuraturii, a procurorilor şi personalului Procuraturii”. Un alt obiectiv presupune instituţionalizarea unei culturi de perfecţionare continuă şi a unor mecanisme pentru identificarea necesităţilor suplimentare de instruire a procurorilor, inspectorilor în cadrul Inspecţiei procurorilor şi consultanţilor procurorilor, informează deschide.md.

Fostul procuror adjunct al sectorului Buiucani a scandalizat opinia publică după ce a postat pe „odnoklassniki” peste 100 de poze din locuinţa sa de milioane, construită în 2012, în Străşeni. În fotografii apare mobilă scumpă în dormitor, bucătărie, camera de oaspeţi şi baie.

Mai mult, Elena Neaga a pozat şi pe patul conjugal, în lenjerie. În urma scandalului, Elena Neaga a fost retrogradată, ulterior însă a devenit procuror în cadrul Direcţiei politici, reforme şi protecţia intereselor.

loading...

Comments are closed.