Social

(foto) Proiectul Bunicii Grijulii s-a extins și în sudul țării! Securitatea copiilor din Cahul, Comrat, Vulcănești și Ceadâr Lunga este mai sigură

Pinterest LinkedIn Tumblr

Proiectul „Bunicii Grijulii” continuă să se extindă în raioanele Republicii Moldova. La începutul lunii septembrie, proiectul s-a extins în raioanele Vulcănești, Cahul, Ceadâr-Lunga și Comrat.

În semn de apreciere pentru efortul pe care îl depun aproape în fiecare zi în vederea implementării proiectului, angajații din cadrul subdiviziunilor Poliției Naționale și Bunicii Grijulii, cât și copiii care au participat la concursul cu genericul ”Bunicii Grijulii – prietenii mei din comunitate” au fost premiați cu diplome de merit și distincții polițienești, înmânate de șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, dl Gheorghe Cavcaliuc.

La eveniment, Președintele Asociației Obștești ”Bunicii Grijulii” a oferit fiecărui Bunic Grijuliu cartele de reducere la Farmacia Familiei și rețeaua magazinelor Fourchette, totodată a donat 10 veste fluorescente la fiecare birou raional, aducând la cunoștința celor prezenți că partenerii au pus la dispoziție 4 foi gratuite de odihnă la sanatoriu pentru cei mai harnici și sârguincioși bunici.

Cu această ocazie, organizatorii proiectului au ținut să mulțumească partenerilor fideli care au acordat facilități și ajutor tuturor bunicilor implicați. Partenerii principali fiind Darwin.md, Moldtelecom, Farmacia Familiei, Vendostar, Fourchette, Enter, Rogob, Avante Retail.

În cadrul aceluiași mesaj de mulțumire, o mențiune deosebită au avut-o toți cei care au participat la organizarea și desfășurarea acestui proiect, de la conducerea IGP la autoritățile publice locale.

Amintim că proiectul național „Bunicii Grijulii”, lansat la 4 mai la Chișinău, este menit să asigure securitatea copiilor în drum spre școală, implicând persoane de vârsta a treia pe principiul de voluntariat.

loading...

Comments are closed.