(foto) Protest la sediul central al MAIB! Victimele furtului își cer banii înapoi

Astăzi a avut loc un protest în fața sediului central al Moldova Agroindbank. La acțiune au participat persoanele păgubite în dosarul furtului de la MAIB din data de 6 iulie 2019, pagubele depășind suma de 50 milioane de lei. A trecut peste o lună de zile, iar hoții nu au fost găsiți.

Mai multe persoane s-au adunat astăzi în fața sediului central al Moldova Agroindbank, pentru a-și arăta nemulțumirea față de indiferența cu care sunt tratați clienții acesteia, deveniți victimele unui furt, la data de 6 iulie 2019. Protestatarii au venit la protest, având la sine pancarte prin care cereau să le fie întorși banii, totodată, spunând că MAIB este o bancă periculoasă.

Amintim că la data de 6 iulie, o filială a MAIB, situată în sectorul Buiucani al capitalei a fost prădat de un grup necunoscut de hoți. MAIB a anunțat recompensă 1 milion de lei celor care vor oferi informații, dar acestea continuă să întârzie. De menționat este că mai multă lume a observat lipsa de reacție din partea Poliției, totodată presa afiliată Guvernării a ocolit acest subiect.

Sursa poze: Facebook/MAIB ne-au furat banii

Total
0
Shares
Total
0
Share