FOTO // Protestatarii Partidului ”Renaștere” au solicitat demisia guvernării PAS: „Moldova are nevoie de medicină și educație, nu de represiune și militarizare!”

Astăzi, în fața clădirii Parlamentului din Chișinău, mai mulți cetățeni moldoveni s-au adunat pentru a-și exprima dezacordul față de politica Guvernului Recean și a președintelui Sandu. Organizat de Partidul „Renaștere”, mitingul a coincis cu prezentarea raportului premierului Dorin Recean pentru anul 2023, în Parlamentul Republicii Moldova, scrie sinteza.org

Cererea principală a protestatarilor a fost demisia regimului actual, pe care îl consideră responsabil de regresul și degradarea țării. Sub sloganul „Moldova are nevoie de medicină și educație, nu de represiune și militarizare”, manifestanții au cerut acțiuni urgente în aceste domenii importante pentru cetățeni.

Criticii politicii guvernamentale și a președintelui Sandu susțin că alegerea drumului european nu a adus dezvoltare în Moldova, ci a înrăutățit situația în toate aspectele vieții cetățenilor. Ei argumentează că, în ciuda promisiunilor și eforturilor, Moldova se confruntă cu dificultăți economice, sociale și de securitate.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share