Social

FOTO // Reabilitarea Parcului „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica continuă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Reabilitarea Parcului „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica continuă. În aceste zile sunt amenajate ultimele două alei, care duc spre plaja din parc., transmite Telegraph.md

În total sunt efectuate lucrări pe circa 700 m2. Este vorba despre defrișarea copacilor bătrâni şi sădirea altor pomi, instalarea bordurii şi aplicarea asfaltului.

Primarul capitalei, Ion Ceban a menționat că „Valea Trandafirilor” este cel mai mare parc din sectorul Botanica, astfel, amenajarea zonei verzi este foarte importantă pentru locuitorii din preajmă, dar și pentru cei care doresc să viziteze parcul.

Reabilitarea Parcului a început în anul 2018. În acest timp, au fost reabilitate aleile pietonale principale, au fost instalate borduri, pavate şi asfaltate trotuarele şi a fost instalat un sistem de iluminat public nocturn.

Totodată, acolo au fost amenajate zone de agrement, construit un skatepark, terenuri de minifotbal, volley, basket, badminton, dar şi un teren de pregătire fizică generală pentru persoane cu mobilitate redusă.

La fel, la intrarea principală în Parcul „Valea Trandafirilor”, din bd. Decebal, a fost construit primul havuz muzical din capitală.

loading...

Comments are closed.