(foto) Reacția notarului Bondarciuc, implicată în raportul Kroll-2: “Pentru toate acțiunile mele port răspundere”

olga bondarciuc, notar bondarciuc, platon si bondarciuc, bondarciuc plahotniuc, notar plahotniuc, nicolai curtoglo, platon privatizare hotel national, platon contrabanda, raport kroll 2, furtul miliardului, cine a furat miliardul, plahotniuc miliard

Notarul Olga Bondarciuc, apropiată a raiderului numărul 1, Veaceslav Platon, vizată în raportul Kroll-2, a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook. Aceasta a spus că tot ceea ce i se incriminează, a făcut absolut legal, iar dacă se va demonstra că a încălcat legea, va plăti pentru asta orice preț.

„Toate acţiunile mele ca notar au fost, sunt şi vor fi absolut legale. Eu îndeplinesc acțiunile notariale în conformitate cu buchia legii şi dacă se va dovedi că am încălcat această lege, nu-mi va fi frică să răspund. Politica nu are nimic de-a face cu dreptul, gardianul căruia sunt eu… Legea, obligațiile și dreptatea sunt unice pentru noi toți. Pentru toate acțiunile mele eu răspund”, a scris Olga Bondarciuc.

Notarul spune că toate celelalte aspecte înafara dreptului și a legii, pentru ea sunt secundare, adăugând că legea, obligațiunile și drepturile sunt egale pentru toți, spunând că pentru tot cea a făcut, poartă răspundere.

De menționat este faptul că Olga Bondarciuc, a fost implicată și în primul raport Kroll. Într-o investigație a celor de la Zeppelin.md, Bondarciuc, alături de soțul său, Nicolai Curtoglo, dar și Veaceslav Platon împreună cu soția sa Yeguenia Tulcevska, se spune că firma Valemont Properties Ltd, implicată în spălătoria rusească, denumită Laundromat, a oferit un voucher turistic celor patru personaje menționate mai sus, în valoare de 227.521 mii de lei. Poze de la acel voiaj au fost publicate la fel în investigația celor de la Zeppelin.

Total
0
Shares
Total
0
Share