Alte știri

(foto) Record absolut pentru www.telegraph.md – aproape 1 milion de vizitatori în ultimele 30 de zile!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Scriem istoria împreună! Aproximativ 1 milion de vizitatori unici au ales să se informeze de pe site-ul nostru de știri în ultimele 30 de zile.

Datele oferite de Google Analytics arată că în luna iunie 2019 Telegraph Moldova a avut 908 975 de vizualizări și 859 541 de vizitatori unici.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

telegraph, telegraph.md, cele mai citite site-uri, site-uri de stiri, top site-uri de stiri, mass media, cele mai citite site-uri din Moldova, top presa, presa independenta, vizitatori unici pe site, vizualizari, presa de top

În perioada crizei politice de la Chișinău, www.telegraph.md a fost una dintre principalele surse de informare, înregistrând pe data de 9 iunie 2019 un nou record de audiență, mai exact 84 648 de vizualizări.

Unul din cele mai citite subiecte din luna iunie a fost destăinuirea lui Igor Dodon în fața lui Vlad Plahotniuc, precum că PSRM primește lunar din Federația Rusă câte 700 000 de dolari, precum și acuzațiile viceprimarului din București la adresa lui Andrei Năstase. Aurelian Bădulescu a declarat că liderul Platformei DA a primit de la ruși 3 milioane de dolari pentru a destabiliza situația din țară, inclusiv pentru alianța cu socialiștii lui Dodon.

Site-ul www.telegraph.md a fost creat în anul 2017, câștigând de atunci tot mai multă simpatie și cititori fideli, ajungând în prezent una din cele mai populare surse de informare online din Moldova.

loading...

Comments are closed.