FOTO // Recunoștință și apreciere față de echipa Blocului „Victorie” și Ilan Șor din partea copiilor și părinților care au primit în dar o sărbătoare extraordinară cu ocazia Zilei Copilului

Mii de cuvinte de mulțumire au fost primite de la oamenii din localitățile unde echipa lui Ilan Șor a organizat pe 1 iunie festivități cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Sărbătorile au fost organizate în diferite sate și comune din țară, unde este reprezentată echipa Blocului „ Victorie” și unde au fost recepționate solicitări pentru organizarea de evenimente pentru copii.

Micuții s-au distrat alături de animatorii care au pregătit un program artistic variat, cu muzică, spectacole și multă distracție. Micii sărbătoriți s-au putut delecta cu înghețată gratuită. Fiecare copil a primit din partea echipei lui Ilan Șor un set de creioane colorate și albume de desen.

Câte un reprezentant al Blocului politic „ Victorie” a fost prezent în fiecare sat în care au avut loc evenimentele. Aceștia au transmis copiilor felicitări din partea lui Ilan Șor și le-au urat o copilărie fericită și lipsită de griji.

La finalul festivităților, mii de cuvinte de recunoștință au fost exprimate față de filantropul Ilan Șor.

“Ilan Șor este singurul politician din țara noastră căruia îi pasă de copiii noștri. Îi pasă în primul rând de bunăstarea oamenilor obișnuiți. Îi mulțumim din suflet pentru că a organizat o petrecere atât de minunată în satul nostru”, a împărtășit o locuitoare a satului Budăi, raionul Taraclia.

“Copiii noștri s-au simțit foarte bine la sărbătoarea în cinstea Zilei Copilului. Au fost multe surprize pentru copii și chiar și noi, adulții, ne-am bucurat alături de ei.

Îi suntem foarte recunoscători lui Ilan Șor pentru că are grijă de copiii noștri și de toți cetățenii”, a spus un părinte din comuna Ivancea, raionul Orhei.

„Totul a fost organizat la cel mai înalt nivel, așa cum face întotdeauna echipa lui Ilan Șor. Vă mulțumim pentru oportunitatea de a sărbători vesel Ziua Copilului. Fiica mea a trăit emoții de neimaginat. S-a distrat împreună cu toți ceilalți copii care au participat la eveniment. Doar lui Ilan Șor îi pasă să ne facă viața mai frumoasă”, a declarat entuziasmată o femeie din Ochiul Alb, raionul Rîșcani.

Amintim că echipa lui Ilan Șor a organizat festivități extraordinare cu ocazia Zilei Copilului la Comrat, Vulcănești, Bălți și Taraclia, iar la Orhei, la 1 iunie, a avut loc deschiderea sezonului estival al parcului de distracții OrheiLand. Acolo, Blocul politic „ Victorie” a organizat o sărbătoare de amploare, la care au participat peste 30.000 de persoane din toată țara.

Total
0
Shares
Total
0
Share