Alte știri

FOTO // Rușii o dau din nou în bară. Iată cum arată pe viu vehiculul pur electric rusesc MONARH

Pinterest LinkedIn Tumblr

Imaginile cu macheta caroseriei vehiculului electric MONARH, au fost publicate recent pe un grup de Facebook. Modelul trebuia să fie prezentat oficial în data de 24 decembrie, însă a fost amânat de organizatori, scrie AUTOEXPERT.md.

Autorul fotografiilor a reușit să surprindă exteriorul noului vehicul și chiar să tragă cu privirea în salonul EV-ului. Totodată, acesta a menționat calitatea proastă a materialelor folosite și s-a arătat sceptic față de perepectiva apariției unui model de serie.

În imagini vedem prototipul lui Monarh, care nu este capabil să se deplaseze de sine stătător, fiind fixat pe o platformă din palete. Caroseria nu este vopsită, ci doar acoperită cu un strat neuniform de grund, cadrul este sudat neglijent, blocurile optice lipsesc, iar pentru faruri nu au fost prevăzute nici măcar elemente de fixare.

Constructorii EV-ului Monarh, declară că prezentarea automobilului a fost amânată din cauza problemelor de ordin logistic. Reprezentanții companiei de transport la rândul lor, le-au spus jurnaliștilor că producătorul machetei nu au achitat serviciile de trnsportare din Novosibirsk spre Moscova.

Interiorul prototipului este plin cu gunoi și a făcut în grabă. Peste tot atârnă șuruburi și cabluri, iar panourile portierelor, plasticul salonului și decorațiunile lipsesc. Este de menționat că în habitaclu sunt instalate totuși scaune din piele care poartă logo-ul Monarh-ului.

La mijlocul acestei veri, reprezentanții companiei Monarh, declarau că vehiculul full electric rusesc, va primi o platformă dedicată și se va comercializa cu unul sau câteva motoare electrice și tracțiune față sau integrală, în dependență de varianta aleasă.

Cu toate acestea, până la urmă, prototipul a fost echipat cu un sistem de propulsie pur electric, împrumutat de la un Nissan Leaf second hand.

loading...

Comments are closed.