(Foto) S-a terminat cu parcările ilegale pe bulevardul Ștefan cel Mare din Chișinău!

Montarea pilonilor de delimitare a accesului pe trotuare în zona centrală a Capitalei, ruslan codreanu primaria chisinau, administratia publica, guvern pavel filip, pdm, trafic rutier, parcari chisinau 
 

Primăria municipiului Chișinău informează despre montarea pilonilor de delimitare a accesului pe trotuare, în zona centrală a capitalei. Primele 76 de unități au fost instalate pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Vlaicu Pârcălab – str. Mihai Eminescu.

Măsura respectivă a fost luată de autoritățile administrației publice locale Chișinău, în scopul evitării parcării automobilelor pe trotuare, pentru asigurarea accesului liber al pietonilor și al bicicliștilor pe spațiile special amenajate. E de remarcat că la intersecțiile de străzi și în zona trecerilor pietonale, pilonii vor fi mai înalți, de 1,1 metri și prevăzuți cu vârfuri reflectorizante.  

Lucrările de montare a pilonilor de delimitare a accesului pe trotuare sunt coordonate de Direcția generală transport public și căi de comunicație. Îngrădiri de acest fel vor fi instalate pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, bd. Constantin Negruzzi şi str. Vasile Alecsandri.

Lucrările au fost inspectate astăzi de primarul intermar al Capitalei, Ruslan Codreanu.

piloni pe str stefan cel mare din chisinau, trotuare pietoni

S-a terminat cu parcările ilegale pe str. Ștefan cel Mare din Chișinău!, ruslan codreanu

ruslan codreanu, S-a terminat cu parcările ilegale pe str. Ștefan cel Mare din Chișinău!

Total
0
Shares
Total
0
Share