(Foto) Salvatorii de la Ștefan Vodă au primit tehnică nouă

pompierii, salvatorii de la Ștefan Vodă au primit tehnică nouă, igsu, mai, igp, politia moldova, serviciul 112 

Baza tehnico-materială a salvatorilor din raionul Ștefan Vodă a fost suplinită cu două unități de tehnică. Angajații Secției Situații Excepționale vor avea parte de o autospecială de stingere a incendiilor de tip MAN și o mașină cu tracțiune sporită. Acestea urmează să ajungă în cele mai dificile intervenții și să lichideze situațiile de risc, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) din cadrul MAI.

Conducerea instituției de stat a discutat cu autoritățile publice perspectiva edificării unei noi unități de pompieri la Ștefan Vodă, care va oferi condiții de lucru performante angajaților din teritoriu. Potrivit IGSU, construcția unei noi remize va fi posibilă grație proiectului de asistență tehnică oferit de Guvernul SUA pentru anii 2020-2021.

În baza programului în centrul raional Ștefan Vodă, va fi edificată o unitate de salvatori și pompieri performantă. Potrivit lor, proiecte de succes similare au fost realizate în construcția unităților de salvatori și pompieri la Edineț, Comrat, Cimișlia, Taraclia și Bălți.

IGSU, Salvatorii de la Ștefan Vodă au primit tehnică nouă, pompierii

Total
0
Shares
Total
0
Share