FOTO // Salvatorii și pompierii au adus un omagiu în semn de comemorare a victimelor de la Aeroport

 

Astăzi 4 iulie 2023 în toate subdiviziunile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență drapele au fost coborâte în bernă.

În semn de comemorare a victimelor de la Aeroport, salvatorii și pompierii au adus un ultim omagiu eroilor. Angajații Inspectoratului au fost solidari cu colegii Poliției de Frontieră care și-au pierdut camaradul în misiune.

La schimbul gărzilor de serviciu, pompierii au ținut un minut de reculegere pentru trecerea în eternitate a lui Serghei Munteanu, agent-șef adjunct al Poliției de Frontieră al MAI și locotenent-colonel în rezervă al Serviciului de Protecție și Pază de Stat, Igor Ciofu.

Totodată salvatorii din subdiviziunile Anenii Noi, Căușeni, Ștefan Vodă vor aduce un ultim omagiu colegului de armă Serghei Munteanu la trecerea cortegiului funerar în ultimul drum spre cimitirul din localitatea de baștină. Amintim că ziua de 4 iulie este decretată de Președintele Republicii Moldova, zi de doliu național în semn de comemorare a camarazilor căzuți în misiune la Aeroportul Internațional Chișinău.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share