Social

(foto) Scările din parcul Valea Morilor din zone de interes au devenit periculoase pentru oameni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Scările de la cascada din parcul Valea Morilor sunt periculoase pentru oameni. Imaginile au fost postate pe Facebook de un internaut care afirmă că acestea pot să ucidă din cauza insecurității acestora.

Rustam Orugealiev, care a postat pozele pe Facebook afirmă că a dorit să arate oaspeților săi din Israel parcul Valea Morilor, care în opinia sa este una din zonele de interes din capitală. Spre marea sa dezamăgire însă, surpriza nu a reușit.

Parcul a rămas doar o epavă a frumuseții din trecut. Apa curge încet, încet, iar dacă o atingi, riști să fii lovit de curent. Toate elementele scării, fie vazele, havuzurile sau bazinul sunt învăluite de noroi și mucegai, iar de la apă miroase foarte urât.

Internautul se plânge că s-a făcut de râs și cere de la administrația capitalei să ia măsuri în acest sens. Acesta cere primarului interimar, Ruslan Codreanu să ia urgent măsuri pentru că în caz contrar este pericolul ca vreun copil să se înece în una din principalele „zone de interes” din capitală.

loading...

Comments are closed.