Politic

(Foto) Silvia Radu a participat la Aniversarea celor 60 de ani de la înființarea Institului de Neurologie și Neurochirurgie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, a participat azi la Aniversarea celor 60 de ani de la înființarea Institului de Neurologie și Neurochirurgie din Republica Moldova. La eveniment a luat parte și președintele Parlamentului, Andrian Candu.

„22.000 de pacienți consultați și tratați anual, 4 laboratoare științifice, 6 secții, 113 medici, 173 asistenți medicali care zilnic acordă asistență medicală performantă pacienților ajunși în cadrul acestui institut. Acestea sunt rezultatele unui institut de elită, care acum are, și datorită Replublicii Cehe, o unitate de primiri urgente modernă. Aceasta este o secție vitală, unde secundele contează, pentru că ele pot face diferența între viață și moarte” – a scris Silvia Radu pe Facebook.

Ministra Sănătății a felicitat colectivul de la acest spital: „Felicitări tuturor care ne arată că putem să ne mândrim și noi cu performanțe în sistemul medical”. Totodată, medicii care au obținut rezultate remarcabile în munca lor au fost distinși cu premii din partea Guvernului Filip.

aniversarea celor 60 de ani de la înființarea Institului de Neurologie și Neurochirurgie, republica moldova, ministerul sanatatii, guvernul filip, spitale chisinau, pdm, salarii medici 

loading...

Comments are closed.