(Foto) Silvia Radu: La Institutul de Neurologie și Neurochirurgie a fost inaugurat Departamentul de Neuroradiologie intervenționistă

Silvia Radu, La Institutul de Neurologie și Neurochirurgie, a fost inaugurat Departamentul de Neuroradiologie intervenționistă, sanatate moldova, guvernul filip, partidul democrat, pdm

Ministra Sănătății, Silvia Radu, a participat la evenimentul organizat în cadrul Institutului de Neurologie și Neurochirurgie, unde a fost inaugurat Departamentul de Neuroradiologie intervenționistă.

“Pacienții cu accidente vasculare cerebrale vor beneficia de tratament cu utilizarea tehnologiilor moderne. În cazul acestor pacienți, când viața se numără în secunde, intervenția rapidă este extrem de importantă. Iată de ce trebuie să avem echipamente medicale performante și specialiști instruiți la nivelul corespunzător”, a spus Silvia Radu.

“Ne-am propus să modernizăm sistemul de sănătate din țara noastră, pentru ca populația să beneficieze de servicii medicale calitative și eficiente”, a mai spus ministra.

Medicii de la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie s-a arătat mulțumiți de noile aparate medicale performante.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share