Social

(foto) Situația la moment în capitală! Poliția națională și administrația Chișinăului în ajutorul cetățenilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zăpada abundentă căzută în ultimele 24 de ore a pus la o încercare grea nu doar cetățenii simpli dar și pe cei cu funcție de răspundere.

Încă la miez de noapte toate mașinile de deszăpezire au fost în teren pentru a curăța capitala de urmările stihiei. Primarul interimar, Silvia Radu a anunțat că angajații primăriei au lucrat non stop în această perioadă mai dificilă. Printr-un efort deosebit, aceștia au reușit să suplinească prin efortul lor tehnica învechită.

Chiar dacă suntem departe de a spune că iarna a trecut, urmează se pare alte zile cu ninsori și provocări grele, vreau să le mulțumesc din suflet colegilor mei din Primărie care au lucrat nonstop în aceste zile. Am fost la ei, am văzut cum au muncit, au suplinit prin efortul lor tehnica învechită.” scrie Silvia Radu pe Facebook.

Un aport deosebit la depășirea situației excepționale l-a avut și Poliția Republicii Moldova, aceștia și-au dovedit încă odată loialitatea și devotamentul față de cetățeni și au ieșit în teritoriu. În total sunt dislocate 26 patrule în Chișinău și 51 în teritoriu, pentru a ajuta la fluidizarea traficului și a oferi ajutorul necesar cetățenilor, inclusiv însoțirea copiilor în drumul lor spre școală.

Totodată, Poliția Republicii Moldova amintește că în cazul în care sunteți subiectul unor întâmplări nefaste, apelați cu încredere 902 sau Serviciul Unic 112!

loading...

Comments are closed.