Alte știri

(foto) Solicitarea de mobilizare totală al premierului a dat roade! Toate forțele pentru ajutorul cetățenilor în condițiile meteo nefavorabile

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip a solicitat mobilizare maximă din partea autorităților în legătură cu condițiile meteo nefavorabile din aceste zile.

Șeful executivului spune că și atunci când totul este sub control este necesitate de a lucra non-stop pentru a acorda oamenilor ajutor și a asigura circulația pe traseele naționale și internaționale. În lupta cu poleiul și ghețușul este importantă intervenția promptă și monitorizarea permanentă a situației.

Pavel Filip a mulțumit drumarilor, polițiștilor, salvatorilor, carabinierilor, militarilor, medicilor pentru implicarea lor. Premierul afirmă că anume grija pentru oameni este prioritatea sa numărul unu.

Amintim că ieri, în urma unei ședințe extraordinare a Guvernului Republicii Moldova s-a stabilit că astăzi, școlile și grădinițele vor fi închise din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Totodată, a fost declarată o mobilizare de urgență a tuturor structurilor posibile întru lichidarea urmărilor fenomenului meteo neobișnuit și ajutorul oamenilor ce au nimerit în primejdie.

loading...

Comments are closed.