FOTO // Sportivul moldovean Cristian Constantinov a obținut medalia de argint la lupte corp la corp

Echipa națională a Republicii Moldova a avut o prestație impresionantă la Campionatului Mondial de Lupte Corp la Corp, ediția 2023, rezervat seniorilor, desfășurat în perioada 16-19 iunie 2023 în or. Astana, Kazahstan, scrie Curentul.md

Cristian Constantinov a obținut o performanță memorabilă, câștigând medalia de argint la categoria absolută. În același timp, Iuliana Oprea s-a impus în categoria sa, obținând medalia de bronz în categoria de până la 70 kg.

În afara acestor succese, mai mulți membri ai echipei naționale, inclusiv Iurie Guseinov, Petru Buzdugan, Vladislav Mastac și Dmitri Ceacusta, au obținut clasări notabile, ajungând până în top 5.

Aceste victorii notabile au fost atinse și cu eforturile antrenorilor dedicați ai echipei naționale: Igor Rotaru, Alexandru Chilimciuc și Mihai Cotruță.

În semn de recunoaștere a realizărilor lor, sportivii și antrenorii vor fi premiați cu recompense bănești la Gala Sportului, un eveniment organizat tradițional la sfârșitul anului de Ministerul Educației și Cercetării.

Ministerul adresează felicitări pentru aceste realizări și își exprimă speranța pentru mai multe victorii în competițiile viitoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share