Alte știri

(Foto) Surpriză de Paști: O familie cu patru copii a primit 100.000 de lei de la Vlad Plahotniuc!

Pinterest LinkedIn Tumblr
Cazul celor patru copii ai familiei Hanganu rămaşi fără ocrotirea mamei l-a impresionat foarte mult fondatorul Edelweiss, Vlad Plahotniuc. De aceea, fundaţia sa a decis să le ofere acestora un voucher de 100.000 de lei şi un coş cu produse pentru masa de sărbătoare.

Cei de la Edelweiss spun că toţi copiii şi toate familiile din Moldova ar trebui să se poată bucura cum se cuvine de sărbătoarea Paştelui. Ei își doresc ca familia Hanganu să poată trece cu bine peste clipele grele şi vor ca micuţii să aibă motive pentru a zâmbi în aceste zile. 

,,Vlad Plahotniuc este alături de ei şi le oferă suma de 100.000 lei pentru ca ei să poată beneficia de condiţii de viaţă mai bune. Este adevărat că locul unei mame în familie nu-l poate lua nimeni, în schimb noi facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca acestei familii să nu îi lipsească nimic”, a spus Lidia Cucoş, director executiv Edelweiss.

Acest cadou i-a impresionat până la lacrimi pe membrii familiei, care nu mai conteneau să le mulţumească. Grigore Hanganu a mărturisit că: ,,O să fie un Paşte mai fericit, cu zâmbete pe faţă pentru copilaşi şi pentru mama care stă la pat, şi pentru mine şi pentru toţi care suntem aici”.

Copiii au fost şi ei deosebit de bucuroşi de vizita Edelweiss şi au spus că nu mai au răbdare să încerce toate cele primite. ,,Azi au adus pască, mieluşul, ouăşoare de ciocolată. Eu am primit oaspeţii cu inima deschisă. Aşteptăm sărbătoarea foarte bucuroşi”, a spus Victoria Hanganu.

Bărbatul a promis că va folosi banii pentru materiale de construcţii. „E o sumă enorm de mare şi trebuie folosită cu cap. Nu m-am aşteptat la aşa ceva, sunt bucuros că mi-au dăruit acest cadou, această sumă de bani.”
loading...

Comments are closed.