FOTO // Surprizele și cadourile oferite de Ilan Șor pentru toți copiii din țară, cu ocazia vacanței de vară, continuă

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de neuitat în această vară, OrheiLand este destinația ideală! Cu unicitatea sa fără egal în țară și în regiune, OrheiLand rămâne cel mai frumos, și cel mai mare parc de distracții, unde totul este gratuit! Prin angajamentul de a oferi bucurie și fericire tuturor copiilor din Republica Moldova, Ilan Șor împreună cu OrheiLand a lansat, la începutul lunii iulie, o inițiativă inedită – „OrheiLand vine după tine acasă”!

Surprizele și cadourile din partea lui Ilan Șor pentru toți copilașii din țară, cu ocazia vacanței de vară, nu se încheie aici. De un enorm succes se mai bucură încă un proiect – „Excursii la OrheiLand”. În acest fel, începând cu 1 august, mai mult de 30.000 de copii și adulți din toată țara au vizitat cel mai mare parc de distracții pentru toată familia, iar excursiile sunt absolut gratuite. Echipa lui Ilan Șor zilnic pune la dispoziție transport tur-retur, din orice punct al țării.

Imaginați-vă o zi perfectă petrecută în mijlocul spectacolului feeric și veseliei, înconjurați de familie și prieteni. De la carusele vesele la roller coaster-ul imens, OrheiLand are de toate pentru toate vârstele. Săptămânal, sunt organizate concerte de amploare, programe cultural-artistice și distractive, astfel încât orice vizită să fie plină de surprize și veselie.

Distracția nu se oprește aici! În fiecare sâmbătă, toți copiii care vizitează parcul OrheiLand primesc înghețată gratuită. Este o atenție adusă micilor vizitatori, pentru a le face excursia și mai dulce și răcoritoare. OrheiLand nu este doar un parc de distracții, ci și o oază de bucurie și relaxare pentru toată familia.

Fondatorul parcului de distracții, Ilan Șor, a creat acest loc minunat, pentru a aduce zâmbete pe fețele oamenilor și pentru a crea amintiri prețioase. Fiecare detaliu este pus în slujba satisfacției și siguranței vizitatorilor! Nu ratați ocazia de a experimenta unicul și fermecătorul OrheiLand! Veniți să vă distrați și să creați împreună cu noi amintiri pentru o viață întreagă!

Comunicat de presă

Total
0
Shares
Total
0
Share