Politic

(Foto) Tot mai mulți oameni se alătură Partidului ȘOR

Pinterest LinkedIn Tumblr

Relansarea economică, renașterea satelor moldovenești, crearea colhozurilor moderne și dezvoltarea infrastructurii. Asta își doresc alegătorii de la noiii deputați care vor accede în viitorul Legislativ. Doleanțele au fost expuse în cadrul Conferințelor Teritoriale ale Partidului Politic ”ȘOR”, în cadrul cărora, doar la sfârșitul săptămânii trecute, au aderat peste 2 mii de persoane din raioanele Glodeni, Drochia, Sângerei, Edineț, Comrat și Ialoveni.

La întâlnirea cu președintele formațiunii politice, Ilan Șor, noii membri de partid și-au exprimat speranța și încrederea că Partidul Șor este unica formațiune în care au încrederea că poate schimba lucrurile spre bine pentru toți locuitorii țării.
 
În discursul lor, atât candidații electorali ai partidului, cât și liderul Ilan Șor, a asigurat oamenii că după scrutinul parlamentar din 24 februarie 2019, toate localitățile din țară vor fi transformate asemeni orașului Orhei, dar și comunei Jora de Mijloc.
 
”Statul este obligat să se implice mai activ în relansarea economică a țării. În acest sens, propunem instituirea monopolului din partea statului la importul de carburanți și la produsele din tutun. Acest lucru nu doar că va aduce bani în buget, dar va permite și menținerea controlului prețurilor la produsele petroliere. Partidul Politic ”ȘOR” vine și cu soluții privind renașterea satului moldovenesc. Singura cale de a restabili infrastructura în mediul rural este restabilirea colhozurilor. Recent, un astfel de colhoz a fost creat în comuna Jora de Mijloc. Avem mari așteptări, pentru că déjà după primul an, fermierii care au intrat, benevol, în această cooperativă, vor dispune de venituri suficiente pentru a-și întreține terenurile agricole, dar și familia”, a declarat Ilan Șor.
 
Ilan Șor mai susține că creșterea veniturilor la buget poate fi asigurată din contul monopolului statului asupra importului la alcool, tutun și carburanți. ”Timp de 27 de ani, fiecare guvernare ne povestește că nu sunt bani în buget și nu există resurse pentru a crește veniturile, înafară de finanțarea Europei. Vreau să spun că totul este minciună. Noi în orhei am demonstrat că dacă funcționarii nu fură și nu sunt corupți, totul poate fi posibil”, a mai punctat Ilan Șor.
 
În prezent, Partidul Politic ”ȘOR” numără peste 50 de mii de membri de pe întreg teritoriul țării. La fel, formațiunea politică dispune de Organizații Teritoriale în toate localitățile.
loading...

Comments are closed.