FOTO // TRAGEDIE la Briceni: Un copil se zbate între viață și moarte după ce a fost spulberat de către un șofer beat

Un copil se zbate între viață și moarte, după ce a fost lovit de un automobil. Accidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 20:00, în localitatea Caracușenii Vechi, din raionul Briceni, scrie deschide.md.

Un locuitor din satul unde s-a produs accidentul ne-a scris că de fapt victima este un băiat. Acesta a fost spulberat de automobil sub ochii a doi prieteni.

Dânsul susține că cei trei copii se deplasau pe marginea carosabilului, când șoferul l-a lovit pe băiatul de 12 anișori cu partea dreaptă a automobilului. După impact, șoferul a oprit automobilul la o distanță de 50 metri de la locul accidentului, lăsând urme de frânare pe asfalt pe o distanță de aproximativ 30 de metri. Acesta ne-a mai spus că băiatul se află în stare extrem de gravă la spitalul din Briceni, iar medicii au solicitat intervenția AVIASAN pentru ca acesta să fie transportat la un spital din capitală.

Șoferul, inițial ar fi încercat să le spună polițiștilor că la volan se afla alt șofer. Acum acesta a fost escortat la IP Briceni unde urmează să fie reținut pentru 72 de ore.

Pe numele său a fost pornit un dosar penal în baza articolului 264 ali.4 din Codul Penal. Conform legislației în vigoare, dânsul riscă să se aleagă cu închisoare de la 4 la 8 ani și cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Accident Briceni

Total
0
Shares
Total
0
Share