Actualitate

FOTO // Tragedie la Soroca. O tânără de numai 18 ani a murit într-un accident de motocicletă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Accident nocturn grav în Racovăț, raionul Soroca. O tânără de 18 ani din satul Tîrnova, raionul Dondușeni a murit, după ce a pierdut controlul motocicletei. Pasagerul, un bărbat de 22 ani, a fost transportat la spital cu diverse escoriații pe diferite părți ale corpului, relatează nordnews.md.

Potrivit poliției, în seara de 29 august, în jurul orelor 21:45 în Serviciul de Gardă al IP Soroca, a parvenit comunicarea telefonică de la o persoană de gen feminin, care a comunicat că pe drumul central din satul Racovăț, raionul Soroca, a fost produs un accident rutier cu implicarea unei motociclete.

Deplasându-se la fața locului, Grupa de Urmărire Penală a IP Soroca a stabilit că o tânără de 18 ani, locuitoare a satului Tîrnova, r-nul Dondușeni, conducând motocicleta de model Viper, pe drumul local din satul Racovăț, r-nul Soroca, având ca pasager un bărbat de 22 ani domiciliat în Racovăț, raionul Soroca, în circumstanțe necunoscute a pierdut controlul volanului, derapând au căzut la sol. În rezultatul impactului conducătoarea motocicletei a decedat la fața locului, iar pasagerul s-a ales cu escoriații pe diferite părți ale corpului.

La moment se efectuază acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor pe cazul dat.

loading...

Comments are closed.