Social

(foto) Tragedie pe o autostradă ucraineană! Un automobil cu moldoveni implicat în accident, șoferul a murit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Accident rutier cu implicarea unui automobil din Republica Moldova în Ucraina. Șoferul acestuia a murit, iar pasagerii au fost spitalizați, după ce vehiculul în care se aflau, s-a lovit într-un TIR. Accidentul a avut loc pe autostrada Jitomir de lângă Kiev.

Potrivit presei din Ucraina, automobilul de marca Chevrolet a intrat cu viteza într-un camion care stătea oprit cu semnalizatoarele de avarie pe marginea autostrăzii. În urma accidentului şoferul autoturismului din R. Moldova a murit, iar pasagerii au fost spitalizaţi în stare gravă, transmite Autoexpert.md

O angajată a unei cafenele, în apropierea căreia s-a produs accidentul, a declarat că a luat o comandă de la şoferul camionului la momentul producerii accidentului, şoferul camionului susţine că a ieşit din cafenea după ce a auzit un impact puternic şi a văzut că un Chevrolet este sub vagon. Bărbatul este în stare de şoc.

În urma accidentului rutier, şoferul maşinii a fost ucis, iar pasagerii au fost spitalizaţi într-o stare gravă. În prezent nu se cunoaşte cauza accidentului, Iar maşina marca Chevrolet a fost făcută praf. Maşina a rămas fără ferestre şi o parte a acoperişului. Partea din faţă a maşinii este complet zdrobită.

loading...

Comments are closed.