Social

(foto) Tragedie pe str. Albișoara din Capitală: Un șofer a urcat beat la volan împreună cu soția însărcinată și un copil! Iată ce s-a întâmplat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un șofer a urcat astă noapte beat la volan la acest automobil, având ca pasageri soția însărcinată și un copil mic de 10 luni. Fiind în stare de ebirietate nu s-a isprăvit cu conducerea automobilului și pe la ora 1:30 noaptea, pe str. Albișoara din capitală, s-a tamponat într-un obstacol.

În consecință mașina a fost deteriorată puternic. Șoferul și soția sau ales cu leziuni corporale grave, fiind transportați la spitalul de urgență. Cel mai tragic este că copilul mic, care se afla în salonul automobilului, a decedat pe loc. Acasă au rămas alți 3 copii minori, informează Inspectatorul Național de Patrulare. Oamenii legii investighează cazul.

Amintim că recent Guvernul Filip a votat o hotărâre, propusă de ministrul de Interne Alexandru Jizdan, prin care s-a înăsprit sancțiunile pentru șoferii prinși în stare de ebiretatea avansată la volan. Aceștia nu vor mai fi amendanți ca până acum, dar vor fi lispiți de premisul de conducere pe o perioadă de 4 ani. Ei își vor putea restabili permisul doar după susținerea examenelor auto la fel ca șoferii începători. Legea a intrat deja în vigoare.

accident rutier chisianu, a murit un copil mic, inp

a murit un copil, accident rutier, politia, prins beat la volan

grav accident rutier in capitala, str albisoara

inp, inspectoratul national de patrulare, republica moldova

loading...

Comments are closed.