Social

(Foto) Tragedie! Un microbuz cu pasageri din Moldova a fost lovit de un tren în România, noaptea trecută

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un grav accident a avut loc în noaptea de 29 spre 30 august în localitatea Gara Roşieşti, din judeţul Vaslui, România. Un microbuz în care se aflau 8 persoane a fost lovit de tren. Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul de Ambulanţă au fost mobilizate în zonă. Accidentul a avut loc la nivelul de cale ferată, după ce şoferul microbuzului, un cetăţean din Republica Moldova, ar fi aţipit la volan, transmite adevarul.ro.

Microbuzul a fost lovit de trenul Inter-Regio Iaşi-Mangalia. În urma impactului, toate persoanele au supravieţuit. Singurul rănit mai grav a fost şoferul microbuzului care a fost transportat la spital, alături de un alt pasager, cu leziuni mai uşoare. Alte două persoane au fost asistate medical la faţa locului, însă celelalte au refuzat transportul la spital.
 
„Avem o victimă (şoferul microbuzului) trimisă la spital cu traumatism picior drept şi în maşina TIM avem un pacient politraumatizat pe care îl ducem la spital pentru investigaţii şi tratament. Toţi cei din microbuz sunt moldoveni, nu prea ne-am putut înţelege cu ei, nu vorbesc limba română. Oricum, au avut mare noroc, noi ne aşteptam la un dezastru cu persoane rănite grav sau decedate, însă şansa a fost de partea lor, lucru care ne bucură”, a declarat medicul urgentist Carmina Piseru.
un microbuz cu pasageri din Moldova a fost lovit de un tren în România, noaptea trecută, accident rutier, politia 
loading...

Comments are closed.