Social

FOTO // Un apartament din sectorul Botanica făcut SCRUM. O femeie a decedat iar trei copii au ajuns la spital

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un apartament de la Botanica a fost făcut scrum în această dimineață. O bătrână care se afla în apartament a fost evacuată de pompieri, dar s-a stins din viață în drum spre spital.

Totodată, trei copii din apartamentul vecin au fost transportați la spital cu intoxicație.

Incendiul a izbucnit într-un bloc locativ cu cinci etaje de pe strada Sarmizegetusa 1, din municipiul Chișinău. Mai exact, într-un apartament cu două odăi de la etajul 3 al blocului.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 06:16, iar la fața locului au mers trei autospeciale de intervenție. În cel mai scurt timp angajații IGSU au reușit evacuarea mai multor persoane din apartamentele vecine și au localizat incendiul la ora 06:42.

Din apartamentul cuprins de flăcări, salvatorii au evacuat o femeie în vârstă de 73 de ani, care a fost preluată în mod de urgență de medici. Din nefericire, bătrâna a decedat în drum spre spital.

De suferit au avut și trei copii din apartamentul vecin, care s-au intoxicat cu fum și au fost preluați pentru îngrijiri medicale la Institutul Mamei și Copilului din municipiul Chișinău.

Potrivit IGSU, incendiul a fost lichidat la ora 07:12. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

Sursa: Jurnal.md

Citește și: Sistemul informațional automatizat „e-Factura” ar putea fi îmbunătățit

loading...

Comments are closed.