Politică

(foto) Un așa numit ministru din „Guvernul Sandu” este un mare fan al lui Putin: „Sunt pentru Putin – Pentru Rusia”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pavel Voicu, este candidatul la funcția de ministru în cabinetul Sandu. ProTV Chișinău scrie despre el că a ajuns în atenția opiniei publice în urma violențelor din 7 aprilie 2009. Presa a scris atunci că, fiind comisar al sectorului Botanica, ar fi fost implicat în reținerea, maltratarea și torturarea tinerilor. Noi însă am observat un alt detaliu curios, vizitând profilul de pe ok.ru al pretinsului ministru.

Am accesat profilul acestuia de pe ok.ru,și am aflat că persoana care va avea la dispoziție Armata Națională și întreg Ministerul Apărării a Republicii Moldova, este un mare fan al lui Vladimir Putin, fiind membru al mai multor grupuri cu tematică putinistă.

Astfel, dacă accesăm rubrica „grupuri”, vedem că Pavel Voicu este „За Путина, За Россию”, (Pentru Putin, Pentru Rusia) pe urmă aflăm că „Мы за Путина – Патриоты России” (Noi suntem pentru Putin, Patrioții Rusiei”. Un alt grup curios din care face parte domnul Voicu, se numește „РИФ – Русский Информационный Фронт” (Frontul Informațional Rusesc), care după denumire, are scopul propaganda rusească pe spațiul ok.ru.

loading...

Comments are closed.