Social

(foto) Un automobil din coloana președintelui a fost implicat într-un accident rutier

Pinterest LinkedIn Tumblr

Preşedinţia Republicii Moldova printr-un comunicat de presă a anunţat că unul din automobilele care asigura protecţia coloanei oficiale a președintelui a fost accidentat uşor vineri, 22 februarie, în timpul ce se afla în misiune.

„Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un şofer care venea pe contrasens, încercand sa facă o depăşire şi care nu a adaptat viteza la condiţiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed şi alunecos. Nicio persoană nu a fost rănită. Poliţia efectuează investigatii şi urmează sa comunice public concluziile”, se spune într-un comunicat de presă emis de serviciul de presă al Preşedinţiei.

Amintim că, pe 9 septembrie 2018, Igor Dodon a fost transportat la spital, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat la Străşeni, ca urmare a unui impact produs cu o camionetă care a ieşit pe contrasens.

Anatol Golea, șeful Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că accidentul a avut loc pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitatea Stejăreni.

„Este vorba despre o mașină de teren de marca Volkswagen Touareg a SPPS care făcea parte din cortegiul prezidențial. Mașina se afla la sfârșitul coloanei și s-a ciocnit cu un automobil de marca Skoda care venea din partea opusă. Accidentul a fost unul neînsemnat și nu s-a soldat cu victime și nici persoane traumatizate”, a spus Golea.

loading...

Comments are closed.