Social

FOTO // Un cadavru și multe arme descoperite în casa unei familii de extremiști religioși

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția, Serviciile Speciale dar și Ministerul Urgențelor din Rusia, au dat năvală într-una din casele private din raionul Gatchina. Se transmite că în casa unei familii numeroase a fost găsit un întreg arsenal de arme, o saltea cu sânge și o cruce imensă în curte. Capul familiei este considerat el însuși un agent special, iar copiii nici nu își cunosc numele.

Potrivit vecinilor, familia era credincioasă și mergea la biserică în fiecare săptămână. În raionul Gatchina din regiunea Leningrad, a fost găsită o căsuță care era umplută cu arme la nivelul globilor oculari. Într-un casă se mai afla o galerie de fotografii, un depozit și o sală de sport. Pe teritoriul casei au fost găsite mai multe feluri de puști, grenade și pistoale. Proprietarul pe nume Andrei s-a prezentat ca agent special. Conform datelor preliminare, soția lui Andrei, Svetlana, este de fapt chiar verișoara acestuia, scrie presa rusă.

Pe lângă un întreg arsenal de arme, poliția a descoperit o saltea sângeroasă. Acum rămâne însă de stabilit, cui îi aparține sângele. Imaginea este completată de o cruce imensă care stă în curtea din spate. Potrivit publicației, oamenii din domeniul criminalisticei, vor săpa pământul sub ea.

Pe lângă soți ,în casă mai locuiau opt copii de vârste diferite. Nici un copil nu a putut să spună ce nume de familie deține ,iar, după spusele vecinilor, nici măcar nu merg la școală. Dar în fiecare duminică aveau obiceiul să viziteze templul local Pokrovsky.

„Citesc mult. Foarte respectabili, copiii. Toți îmbrăcați, toți cu carte. Ei au tricotat mult, au cusut mult ”, a subliniat una din vecine și a remarcat că a fost foarte surprinsă când reprezentanții agențiilor de ordine au ajuns la casă. Femeia a dezvăluit și secretul crucii din curte.

” A existat un sat în timpul războiului aici, trăiau nemți. Pământul este udat cu sângele soldaților, în amintirea lor și-au pus singuri această cruce ”, a spus una din vecine.

Totuși un dosar penal a fost lansat împotriva capului familiei numeroase. Copiii lui Andrei au declarat organelor că tatăl a violat-o pe sora lor de 14 ani.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2012 – decembrie 2019, bărbatul de 46 de ani și-a supus în mod repetat fiica cea mică la violență sexuală. În prezent, fata are 13 ani, se arată în raport.

Anchetatorii ruși, continuă să lucreze asupra cazului dat. Ei mai au de aflat al cui sânge este pe saltea și ce este îngropat sub cruce.

Citește și: Crimă desprinsă din Evul Mediu. Un bărbat şi-a ars de vie vecina pentru că ar fi fost vrăjitoare

loading...

Comments are closed.