Alte știri

FOTO // Un chișinăuian a rămas fără ”bijuteria” pe patru roți, după ce s-a depistat că automobilul este dat în căutare internațională

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un chișinăuian a rămas fără automobil, după ce s-a depistat că mijlocul de transport este dat în căutare internațională ca fiind furat pe teritoriul Poloniei. Până la elucidarea circumstanțelor și identificării adevăratului proprietar, vehiculul a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În data de 1 august, pentru autorizarea trecerii frontierei de stat la linia de control s-a prezentat un Mercedes S 500, fabricat în anul 2018 și înmatriculat în Polonia. Acesta era condus de către un conațional în vârstă de 34 de ani. În timpul verificării documentelor, polițiștii de frontieră au fost alertați de consemnul apărut în baza de date. Conform informațiilor O.I.P.C. INTERPOL, autoturismul era dat în căutare internațională de autoritățile polone.

La audieri, cetățeanul nu a putut explica cele depistate, precizând că revenise recent în țară și nu a întâmpinat impedimente la trecerea frontierei de stat. În circumstanțele date, persoana a făcut cale întoarsă de la frontieră.

Cazul este în continuare cercetat de către polițiștii de frontieră din Direcția regională VEST.

Citește și: Minor reținut pe urme fierbinți, după ce a sustras 18 000 de lei dintr-o mașină

loading...

Comments are closed.