FOTO // Un copil în vârstă de 2 ani a rămas blocat în mașina părinților, la Bălți. Ce a urmat

Salvatorii din cadrul Direcției regionale căutare salvare nr.2 din municipiul Bălți au salvat un băiat în vârstă de 2 ani care a rămas blocat într-un autoturism de pe strada Pușkin din municipiul Bălți.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat pe 16 iulie la ora 12:10. Potrivit primelor informații micuțul a rămas blocat în autoturism, după ce părinții au ieșit din mașină, iar ușile acesteia s-au blocat.

La fața locului au fost alertați salvatorii, întrucât părinții nu au reușit să deschidă mașina. Pompierii au intervenit cu utilaj specializat și au spart geamul portierei pentru a debloca autovehiculul. În urma incidentului înregistrat, băiatul nu a avut de suferit, viața acestuia fiind în afara oricărui pericol. Potrivit salvatorilor operațiunea a durat mai puțin de 20 de minute.

În acest context, IGSU îndemnă oamenii care au în grijă copii mici să nu-i lase nesupravegheați, în special în interiorul autovehiculelor, pentru a nu-i supune riscului. De la începutul anului 2021, salvatorii și pompierii IGSU au salvat 190 de persoane din diverse situații excepționale.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share