(foto) Un cunoscut analist politic a postat o poză cu PISTOLUL, după ce Grigorciuc l-a bagat în spital pe Sergiu Sîrbu

Un cunoscut analist politic a postat o poză cu PISTOLUL, după ce Grigorciuc l-a bagat în spital pe Sergiu Sîrbu, roman mihaies, partidul democrat sergiu sirbu, politia moldova, sergiu sirbu la spital, 

Analistul politic Roman Mihaieș a postat pe facebook o poză cu pistolul personal, după ce astăzi extremistul Pavel Grigorciuc l-a bagat în spital pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu. Mihaieș spune că este regretabil ceea ce i s-a întâmplat lui Sergiu Sîrbu și că extremismul politic în Republica Moldova trebuie stopat.

“În 2017 Și 2018 mi s-a spart mașina de două ori, au fost depuse plângeri la poliție, dar nu am fost anunțat că s-au găsit faptașii. La sugestia unui polițist, am mers la cursuri, am luat permis de port armă și mi-am procurat un pistol traumatic”, a spus Roman Mihăieș.

Analistul politic speră să nu trebuiască să-l folosească niciodată, dar dacă va fi atacat, el nu va ezita să tragă din armă. “În caz ca ești atacat real, orice secundă e prețioasa, nu ai de unde să știi intenția atacatorului, o lovitură de pumn încasată poate fi mortală. Principiul este să te aperi imediat, să dai riposta, sa împuști, să faci orice ca să supravietuiești”, a mai spus Mihăieș.

Amintim că astăzi, eroul de la TV8 și activistul grupării ANTIFA, Pavel Grigorciuc i-a provocat deputalului PDM, Sergiu Sîrbu, o comoție cerebrală. Grigorciuc l-a lovit în cap pe Sârbu, într-o cafenea din centrul orașului, fără nici un motiv. Ulterior, agresorul a fost reținut de Poliție pentru 72 de ore, fiind acuzat de huliganism. Acesta riscă o pedepasă de până la 5 ani de închisoare. De menționat că Grigorciuc nu este la prima abatere de la lege, recent el a fost condamnat la 4 ani de închisoare CU SUSPENDARE pentru violențele stradale comise la un protest din tomana lui 2015 în fața Procuraturii Generale.

Pavel Grigorciuc a fost reținut de poliție pentru 72 de ore, pavel grigorciuc l-a atactat pe sergiu sirbu, jurist dm sirbu, antifa grigorciuc petrenco, 

Total
0
Shares
Total
0
Share